skip to Main Content

Konzultacije

Upoznajemo se s klijentovom tvrtkom i djelatnošću. Prikupljamo detaljne informacije o klijentovim zahtjevima, idejama i željama za izradu web stranice.

Prijedlog rješenja

Nakon detaljne analize iznosimo klijentu sve opcije, kreiramo ponudu uz detaljnu specifikaciju i predlažemo najbolje rješenje kod izrada web stranica.

Izrada web stranica

Projektna dokumentacija

Projektna dokumentacija neophodna je prilikom izrade zahtjevnih projekata. Ovom dokumentacijom detaljno se definiraju svi zahtjevi i proces izrade projekta. Projektnu dokumentaciju izrađujemo u PDF formatu ili je preuzimamo od klijenta.

MJESTO NA WEBU

Domena i hosting

U slučaju da nemate registriranu domenu, registriramo je u Vaše ime preko našeg registra domena. Kreiramo web hosting paket (prostor na serveru) na kojem će biti smještene web stranice i e-mail računi.

WIREFRAME

Izrada koncepta

Ovaj korak podrazumijeva izradu jednostavne skice web stranica, ručno ili pomoću računalnog programa. Određuje se smještaj osnovnih elemenata na web stranicama. Skica je informativnog karaktera i služi kao osnova za web dizajn.

ZA SVE VELIČINE EKRANA

Responzivni web dizajn

Detaljno grafičko oblikovanje web stranica i svih njenih elemenata. Tehnika responzivnog web dizajna omogućava prilagodbu web stranice svim veličinama zaslona: za stolna računala, prijenosnike, tablete i pametne telefone.

Programiranje web stranice.

Nakon klijentove autorizacije dizajna pristupamo programiranju, odnosno izradi web stranice. Postavljamo CMS sustav pomoću kojeg klijent kasnije može sam administrirati sve sadržaje na svojim web stranicama.

Konfiguriramo programske aplikacije, module i funkcionalnosti (internet trgovina, video & foto galerija, forum, newsletter…).

Testiranje

Projekt se testira u različitim internet preglednicima, operativnim sustavima i uređajima. Detektiraju se i otklanjaju eventualne greške i bugovi.

Puštanje u produkciju

Po završetku testiranja i nakon odobrenja klijenta, web stranice se puštaju u produkciju aktiviranjem na domeni klijenta.

Edukacija djelatnika

Obučavamo djelatnike u klijentovom prostoru ili putem Skype-a, te prema potrebi izdajemo tehničku dokumentaciju u PDF formatu.

Održavanje sustava

Održavanje sustava nužno je kako bi web stranice u svakom trenutku bile ažurne, te da bi se izbjegli i spriječili sigurnosni propusti koji se s vremenom mogu pojaviti. Održavanje obuhvaća redovno testiranje i nadogradnju komponenti i modula od kojih se sastoji web stranica.

Upravljanje sadržajem

Neizbježna usluga za sve one koji zbog nedostatka vremena nisu u stanju kvalitetno raditi na svojim web sadržajima. Umjesto Vas radimo izmjene tekstova i slika, kreiranje novih, dopune baze proizvoda i ostale intervencije.

Web marketing

Optimiziramo web stranice kako bi se što bolje pozicionirale na internet tražilicama. Kreiramo poslovne Facebook stranice, newsletter kampanje i oglašavanje putem bannera, Google AdWordsa i socijalnih mreža.

Back To Top