skip to Main Content

Izrada web stranica

Pričamo priču koja je samo Vaša, od prvog do zadnjeg dizajnerskog elementa.

Konzultacije

Izrada web stranica počinje upoznavanjem s klijentovom tvrtkom i djelatnošću. Prikupljamo detaljne informacije o klijentovim zahtjevima, idejama i željama.

Prijedlog rješenja

Nakon detaljne analize iznosimo klijentu sve opcije, kreiramo ponudu uz detaljnu specifikaciju i predlažemo najbolje rješenje kod izrada web stranica.

Izrada web stranica

Projektna dokumentacija

Projektna dokumentacija neophodna je prilikom izrade zahtjevnih projekata. Ovom dokumentacijom detaljno se definiraju svi zahtjevi i proces izrade web stranica.

MJESTO NA WEBU

Domena i web hosting

U slučaju da nemate registriranu domenu, registriramo je u Vaše ime preko našeg registra domena. Kreiramo web hosting paket na kojem će biti smještene web stranice i e-mail računi. Svi naši serveri nalaze se u Hrvatskoj.

WIREFRAME

Izrada koncepta

Podrazumijeva izradu jednostavne skice web stranica, ručno ili pomoću računalnog programa. Određuje se smještaj osnovnih elemenata na web stranicama. Skica je informativnog karaktera i služi kao osnova za web dizajn.

ZA SVE VELIČINE EKRANA

Responzivni web dizajn

Responzivni web dizajn omogućava prilagodbu web stranica različitim uređajima, preglednicima i veličinama zaslona. Responzivna web stranica prepoznaje uređaj na kojem je korisnik pregledava i automatski mu se prilagođava.

Proces izrade web stranica

Izrada web stranica počinje autorizacijom web dizajna od strane klijenta, nakon čega pristupamo programiranju-kodiranju. Postavljamo CMS sustav pomoću kojeg klijent kasnije može sam administrirati sve sadržaje na svojim web stranicama.

Konfiguriramo programske aplikacije, module i funkcionalnosti (internet trgovina, booking sustav, video & foto galerija, forum, newsletter modul…). Unosimo i formatiramo početni sadržaj (tekstove, slike, baze proizvoda ili usluga).

Testiranje

Projekt se testira u različitim internet preglednicima, operativnim sustavima i uređajima. Detektiraju se i otklanjaju eventualne greške i bugovi.

Puštanje u produkciju

Po završetku testiranja i nakon odobrenja klijenta, web stranice se puštaju u produkciju aktiviranjem na domeni klijenta.

Edukacija djelatnika

Obučavamo djelatnike osobno ili putem Skype-a, te prema potrebi izdajemo tehničku dokumentaciju u PDF formatu.

Održavanje sustava

Održavanje sustava nužno je kako bi web stranice u svakom trenutku bile ažurne, te da bi se izbjegli i spriječili sigurnosni propusti koji se s vremenom mogu pojaviti. Održavanje obuhvaća redovno testiranje i nadogradnju komponenti i modula od kojih se sastoji web stranica.

Upravljanje sadržajem

Neizbježna usluga za sve one koji zbog nedostatka vremena nisu u stanju kvalitetno raditi na svojim web sadržajima. Umjesto Vas radimo izmjene tekstova i slika, kreiranje novih, dopune baze proizvoda i ostale intervencije.

Web marketing

Optimiziramo web stranice kako bi se što bolje pozicionirale na internet tražilicama. Kreiramo poslovne Facebook stranice, newsletter kampanje i oglašavanje putem bannera, Google AdWordsa i socijalnih mreža.

Back To Top