skip to Main Content

Izrada web shopa

Odlučite se na izradu web shopa još danas i lansirajte svoju lokalnu trgovinu na globalno tržište.

izrada web shopa

Što je web shop?

Web shop je neizostavni alat za svakog ozbiljnog trgovca. Pojednostavljeno, to je virtualni dućan na internetu u kojem je posjetitelj u mogućnosti kupiti proizvod ili uslugu u realnom vremenu.

Povećajte konkurentnost

Bavite li se bilo kakvom vrstom prodaje i još se pitate “Treba li meni izrada web shopa?”, već ste prepustili velik dio kolača svojim konkurentima. Ne dozvolite im da ga pojedu do kraja!

Svi smo posebni

Izrađujemo individualno programirane internet trgovine ili nudimo gotova rješenja koja posebno prilagođavamo za svakog klijenta ovisno o budžetu i zahtjevima.

IZRADA WEB SHOPA

Osnovne karakteristike

Prodaja svih vrsta roba, usluga i digitalnih dobara. Mogućnost odabira između različitih boja i veličina proizvoda (npr. ukoliko prodajete odjeću ili obuću).

ZA SVE PROIZVODE

Povezivanje baza

Izrada web shopa nudi i mogućnost povezivanja i sinkronizacije baza i kategorija proizvoda sa knjigovodstvenim programima i skladištima.

MISLIMO NA BUDUĆNOST

Web shop nadogradnje

Mogućnost dodavanja novih funkcionalnosti kao što su online rezervacije za turističke objekte (booking), pretplate na elektroničke časopise, članarine…

Paymant Gateway – sustav naplate.

Paymant Gateway je aplikacija zadužena za naplatu kreditnim i debitnim karticama koju preuzimate od tvtke-proizvođača aplikacije. Odabir Payment Gateway tvrtke možete prepustiti nama, ili prema Vašem izboru.

Naši programeri u procesu izrade web shopa povezuju aplikaciju sa internet trgovinom. Naplata je u funkciji svakodnevno od 0-24. Podržane su sve vodeće svjetske kartice, a neki kartičari omogućuju i plaćanja na do 24 rate.

Upravljanje proizvodima

Prikaz trenutnog stanja i dostupnosti na skladištu. Mogućnost dodjeljivanja različitih poreznih stopa i rabata. Akcije, popusti, sniženja.

Prikaz proizvoda

Sortiranje prikaza prema cijeni, datumu, abecednom redoslijedu.
Filtriranje prikaza unutar odabranog cjenovnog ranga.

Prilagođeno kupcima

Dodavanje proizvoda u listu favorita, usporedba proizvoda, slanje poveznice prijateljima, dijeljenje na društvenim mrežama.

Obavijest o dostupnosti

Funkcija “Obavijesti me”: ukoliko proizvod trenutno nije dostupan, kupca se putem e-pošte automatski obavještava o dolasku proizvoda na skladište.

Izračun dostave

Besplatna dostava, fiksni iznos ili izračun dostave prema odabranim kriterijima (cijena, težina, količina…).

Načini plaćanja

Plaćanja virmanom, gotovinom (pouzećem), kreditnim karticama, PayPal. Mogućnost plaćanja u ratama.

Back To Top