• PRIJAVA NA NEWSLETTER

Ilustracija za internet trgovinu
Proširite svoje poslovanje

Izrada web shopa

Odlučite se na izradu web shopa još danas i lansirajte svoju lokalnu trgovinu na globalno tržište.

Što je web shop

Web shop je neizostavni alat za svakog ozbiljnog trgovca. Pojednostavljeno, to je virtualni dućan na internetu u kojem je posjetitelj u mogućnosti kupiti proizvod ili uslugu u realnom vremenu.

Povećajte konkurentnost

Ako se bavite bilo kakvom vrstom prodaje i još uvijek se pitate “Treba li to meni?”, već ste prepustili dobar dio kolača nekome od svojih konkurenata.

Mi ćemo vam pomoći

Izrađujemo individualno programirane internet trgovine ili nudimo gotova rješenja koja posebno prilagođavamo za svakog klijenta ovisno o budžetu i zahtjevima koje zajedno s klijentom definiramo na prvim konzultacijama.

Laptop i štand kao prikaz web shopa
Prilagođeno Vama

Osnovne karakteristike

Prodaja svih vrsta roba, usluga i digitalnih dobara. Mogućnost odabira između različitih boja i veličina proizvoda (npr. ukoliko prodajete odjeću ili obuću).

Za sve proizvode

Kategorizacija

Neograničen broj kategorija, potkategorija i proizvoda.

Mislimo na budućnost

Mogućnost nadogradnje

Modularna konstrukcija web shopa omogućuje nadogradnje i dodavanje novih funkcionalnosti kao što su online rezervacije za hotele ili apartmane, pretplate na elektroničke časopise, članarine…

Narančasta i plava kugla
Kartično plaćanje

Paymant Gateway - sustav naplate

Paymant Gateway je aplikacija zadužena za naplatu kreditnim i debitnim karticama koju preuzimate od tvtke-proizvođača aplikacije. Odabir Payment Gateway tvrtke može biti po Vašem izboru (svi naši klijenti koriste T-Com Payway). S njima potpisujete ugovor, te dodatne ugovore s bankama-kartičarima čije kartice želite imati dostupne za plaćanje na svom web shopu. Naši programeri nakon toga povezuju aplikaciju sa Vašom internet trgovinom. Naplata je u funkciji svakodnevno od 0-24. Podržane su sve vodeće svjetske kartice, a neki kartičari omogućuju i plaćanja na do 24 rate.

Upravljanje proizvodima

Prikaz trenutnog stanja i dostupnosti na skladištu.
Mogućnost dodjeljivanja različitih poreznih stopa.
Akcije, popusti, sniženja.

Prikaz proizvoda

Sortiranje prikaza proizvoda prema cijeni, datumu unosa, abecednom redoslijedu.
Filtriranje prikaza unutar odabranog cjenovnog ranga.

Prilagođeno kupcima

Dodavanje proizvoda u listu favorita, usporedba proizvoda, slanje poveznice prijateljima, dijeljenje na socijalnim mrežama.

Obavijest o dostupnosti

Funkcija “Obavijesti me”: ukoliko proizvod trenutno nije dostupan, kupac klikom miša vrši predbilježbu kojom ga se automatski putem e-pošte obavještava o dolasku proizvoda na skladište.

Izračun dostave/poštarine

Besplatno, fiksni iznos, prema odabranim kriterijima (cijena, težina, količina…), po cijelom svijetu ili samo unutar odabranih država.

Načini plaćanja

Plaćanja virmanom, gotovinom (pouzećem), kreditnim karticama, PayPal.